Boekpresentatie 19 oktober

Het boek lag al in de winkels, maar 19 oktober was er toch een klein feestje voor Risk. In werfkelder In De Ruimte was er muziek van Florian Kullberg, een voorgelezen hoofdstuk, mooie dankwoorden, bier, wijn, geweldige cadeaus en een heuse boekentafel!

 

Dankwoord
Al maanden zat ik te broeden op een geschikt verhaaltje om iedereen mee te kunnen bedanken, maar uiteindelijk werd het nog de nacht voorafgaand aan het feestje dat ik eraan begon. Op veler verzoek is dit dankwoordje nu hier terug te lezen.

Muziek
Naast een eigen muzikale performance die ik samen met goede vriend Maurits verzorgde (het eerste hoofdstuk van Risk met een live soundtrack), speelde oud-klasgenoot (en ook goede vriend) Florian Kullberg enkele liedjes. Hij won de prijs voor beste timing, door na alle lovende woorden die ik over me heen kreeg, een lied over megalomanie in te zetten.

Signeren
Waarna ik gewoon weer lekker megalomaan doorging, dit maal met signeren voor iedereen. Met dank aan de enthousiaste verkopers van de Utrechtse Kinderboekenwinkel liep dit allemaal heel gesmeerd, al werd de rij wel steeds langer door de veel te lange verhalen die ik er bij iedereen in wilde schrijven. Hiervoor nog mijn excuses.

EXTRA TIP: ik signeerde speciaal twee exemplaren voor de Kinderboekenwinkel, misschien staan ze daar nog in de kast: Ganzenmarkt 10, Utrecht-Centrum.

Bedankt iedereen voor een onvergetelijke avond!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *