Tekst & Redactie

dansende-tongen2016 – Eindredactie Dansende tongen

Eindredactie Dansende tongen. Talige schrijfstrategiën voor hedendaags theatermet bijdragen van Annet Bremen, Marjolijn van den Berg, Eva Gouda, Ninke Overbeek en Rick Steggerda. Eindredactie in opdracht van lector Nirav Christophe en het HKU-Lectoraat Performatieve Maakprocessen.

 


Radio Kootwijk 2014 – Medewerking boek Radio Kootwijk

Research en documentatie voor Radio Kootwijk. Biografie van een zendstadion en een dorp in het hart van de Veluwe. Auteur: Cees van der Pluijm, publicatie 2014, in opdracht van Staatsbosbeheer.

 


SkyDreams 2012-2015 – Online copywriting & SEO, SkyDreams

Online copywriting voor kenniswebsites, correctie van online teksten, (web)redactie en begeleiding van communicatie-stagiairs op de afdeling SEO Marketing van online dienstverlener SkyDreams.

 


De goed voorbereide geest2012 – Eindredactie De goed voorbereide geest

Eindredactie en correctie voor De goed voorbereide geest. Maakprocessen voor de opera van morgen van Anna Maria Versloot. Publicatie in opdracht van HKU Lectoraat Theatrale Maakprocessen.

 

 


FNV Bondgenoten2012 – Online teksten FNV Zelfstandigen

Copywriting en tekstueel advies voor de nieuwe website van FNV Zelfstandigen. Nieuwe teksten geleverd en meegewerkt aan opzet tekstuele huisstijl.

 


De kern is overal2011 – De kern is overal & Over de schouder. Coachen in het amateurtheater

Eindredactioneel werk voor studieboek De kern is overal, en co-auteurschap (interviews, hoofdstuk) Over de schouder. Coachen in het amateurtheater, beide in opdracht van Lectoraat Theatrale Maakprocessen (HKU).

.


Erop of Eronder2010 – Erop of eronder (Buitenkunst)

Samenstelling en redactie Erop of eronder, gebundeld theaterwerk van afstuderende studenten Hogeschool van de Kunsten Utrecht. In opdracht van Theaterboek, stichting Buitenkunst.

.


COVEBO UItzendbureau2010 – Redactie en copywriting websites

Diverse redactie en copywriting voor websites van o.a. Covebo Uitzendbureau en Chris Creatief: PR-technisch, opzetten tekstuele huisstijl, redactie en correctie spelling en grammatica.