In de klas

Regelmatig bezoekt Jelmer scholen om te vertellen over zijn boeken en het schrijverschap. Naast schrijver is Jelmer mbo-docent Nederlands en docent en tutor op de HKU Schrijfopleiding, en hij heeft dus veel ervaring voor de klas. Bij lezingen en schoolbezoeken staat voor Jelmer interactie en contact met leerlingen en studenten voorop. Geen statische voorleesuurtjes, maar echte gesprekken, over hun leven, hun thema’s, hun werkelijkheid.

Indien gewenst kan Jelmer ook lessen verzorgen rondom creatief schrijven.

Benieuwd geworden? Meer informatie over de mogelijkheden van een lesbezoek van Jelmer lees je hier.

 

VRAAG EEN BEZOEK AAN

 

Ervaringen met Jelmer in de klas:

“Bedankt voor je inspirerende bezoek! Je hebt op een heel leuke manier aan onze derde klassen Mavo verteld over het boek Lichaam van licht. Leerlingen reageerden enthousiast en het onderwerp sprak ze aan. We hopen je nog eens op onze school te mogen verwelkomen!”

Waldheim Mavo, Baarn

“Jelmer kwam op onze school aan verschillende eerste en tweede klassen vertellen over zijn boek Lichaam van Licht. Het was geweldig te zien hoe geboeid de leerlingen luisterden. Jelmer ging, zonder oordeel, op een prettige en sympathieke manier het gesprek aan met de leerlingen. Zijn bezoek was een groot succes!”

Rijswijks Lyceum, Rijswijk

“Jelmer bracht met veel aandacht en energie een bezoek aan de school. Bewonderenswaardig hoe Jelmer de leerlingen zo heeft kunnen boeien. Zijn aandacht, energie en open houding zorgden voor een ochtend die ze niet snel zullen vergeten.”

Bibliotheek Noordwest Veluwe / Christelijk College Nassau, Harderwijk

 

VRAAG EEN BEZOEK AAN